In verwachting van een tweeling, een bijzondere tijd van dubbele vreugde en liefde. Wil je alvast kennismaken met die twee bundeltjes geluk, dan kun je met een pretecho de eerste herinneringen vastleggen terwijl jouw kindjes nog veilig en warm in jouw buik zitten.

 

Pretecho's laten maken bij tweelingen

De geslachtsbepaling duurt ongeveer 30 minuten, 65,-

Een extra kijkje duurt ongeveer 25 minuten, 60,-

Een 3D/4D pretecho duurt ongeveer 45 minuten, 105,-

Een lange 3D/4D pretecho duurt ongeveer 60 minuten, 125,-

Voor de 3D/4D echo adviseer ik bij een tweeling om rond de 23 of 24 weken zwangerschap langs te komen.

pretecho tweeling

Hoe bijzonder is dat, je krijgt gewoon in een keer twee prachtige kindjes, heel speciaal.

 

Als je hier bij mij op de website zit, dan ben je waarschijnlijk al wat aan het idee gewend dat het er 2 zijn. Je weet het immers al een tijdje. De planning die je in je hoofd had voor de baby zal al wat bijgesteld zijn, want veel moet nu natuurlijk dubbel.

Een pretecho voor een tweeling gaat ook net even anders dan bij 1 kindje. Het kan soms iets lastiger zijn om ze allebei mooi in beeld te krijgen. Daarom neem ik wat extra tijd bij deze echo's.

 

We bekijken de kindjes voor een deel in 2D, het zwart-wit beeld. Hierop kun je goed de ligging van de kindjes zien en zien we ook alle bewegingen. Wanneer 1 van de hoofdjes goed in beeld komt bekijken we het gezichtje zoveel mogelijk in 3D. Ik maak van beide kindjes zoveel mogelijk leuke plaatjes en sla ook altijd een paar korte filmpjes op. Dan kun je deze thuis rustig nog een keer bekijken.

 

Plan een pretecho op een datum en tijd die jou uitkomt en kom genieten van de mooie beelden. Misschien herken je al een favoriete houding? Doen ze allebei hetzelfde of zie je nu toch al wat verschil tussen die twee kleine minimensjes?

 

In een gezellige ruimte kun je heerlijk ontspannen genieten van jouw kindjes. Ik neem alle tijd om beide kindjes goed in beeld te brengen en vertel je ondertussen wat we allemaal op het beeld zien.

gezellige pretecho

Voor het maken van mooie 3D beelden ben ik afhankelijk van een aantal factoren waar je niet altijd invloed op hebt. Hierbij moet je denken aan de ligging van de kindjes en de placenta, de hoeveelheid vruchtwater en de dikte van de buikwand.

Als een kindje bv de handjes in het gezicht heeft dan komt het gezichtje niet altijd in beeld in 3D. Gelukkig zijn daar allemaal trucjes voor,  zoals even schudden of springen. Maar sommige baby's hebben echt geen zin. Is dit bij jou het geval en krijgen we een van de gezichtjes echt niet in beeld, dan mag je natuurlijk nog een keer gratis terugkomen.

Een pretecho is geen medische echo; er worden geen medische uitspraken gedaan.