Wie ben ik.

Hallo lieve toekomstige papa's en mama’s!

 

Mijn naam is Adinda, het gezicht achter Mijn Pretecho. In mijn praktijk draait alles om het creëren van een warme, ontspannen sfeer waar jij je helemaal op je gemak kunt voelen terwijl we samen naar jouw kindje kijken. Op deze plek zal ik jullie wat vertellen over mijzelf en mijn werk als pretechoscopiste.

 

Ik ben moeder van twee jongens van 15 en 18 en ben getrouwd met Sebastiaan. Ik heb altijd met liefde mijn werk in de zorg uitgevoerd, eerst als verpleegkundige in het ziekenhuis en daarna  lange tijd op het consultatiebureau.

 

Inmiddels was ik toe aan iets nieuws, maar wel kind en zorg gerelateerd. Het maken van pretecho's kwam op mijn pad en ik besloot om me te specialiseren in pretechoscopie. Na een jaar bij een pretechobureau te hebben gewerkt, heb ik recent mijn eigen praktijk geopend, en wat een goede keuze is dat!

 

Mijn praktijk bevindt zich op een fijne plek bij KernGezond, waar ik samenwerk met professionals zoals de bekkenfysiotherapeut, de zwangerfit-instructrice, verloskundigenlelystad en de diëtiste. De sfeer bij KernGezond is zo warm en gastvrij dat ik me er meteen thuis voelde. Ik mocht mijn praktijk inrichten zoals ik dat wilde, met warme kleuren op de muren, gezellig verlichting en mooi fotobehang, allemaal om ervoor te zorgen dat mensen zich direct op hun gemak voelen zodra ze binnenkomen.

 

 

Nu ben ik sinds begin januari open en ik kan je vertellen, ik geniet met volle teugen van mijn werk. Ik ben ervan overtuigd dat ik de leukste baan ter wereld heb!

Ik wil graag benadrukken dat mijn praktijk een plek is van warmte en plezier, waar geen medisch tintje heerst. Ik doe dan ook geen medische uitspraken. Mijn doel is simpel: ouders laten genieten van de prachtige beelden van hun kindje in een huiselijke, prettige sfeer.

Dus als je binnenkort een pretecho overweegt, nodig ik je van harte uit om langs te komen in mijn praktijk. Ik beloof je een warm welkom, een lach op je gezicht en natuurlijk mooie beelden van jullie kleintje in de maak. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

 

Liefs Adinda