Wat kun je verwachten tijdens een pretecho?

Kom je gezellig langs voor een pretecho in Lelystad?

 

Je hebt een pretecho bij mij geboekt omdat je heel graag je kindje even wil zien of omdat je graag een geslachtsbepaling wil doen.

Maar hoe gaat dat dan, zo'n pretecho?

Het belangrijkste is dat je weet dat het gewoon een hele leuke en gezellige ervaring wordt, waar je met veel plezier op kunt terugkijken. Maar in dit blog zal ik stap voor stap uitleggen hoe jouw afspraak bij mij zal verlopen, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Mijn Pretecho Lelystad

Online plan je jouw pretecho in op een datum en tijd die jou uitkomen. Je kunt ervoor kiezen om meteen onlie te betalen of om achteraf te betalen.

Zodra je jouw afspraak hebt geboekt krijg je een mailtje met de bevestiging.

Een paar dagen voor je afspraak krijg je een gezellige herinneringsmail, geen zakelijk gedoe want het is tenslotte een feestje, zo'n pretecho. In deze mail staat ook de uitleg over waar ik precies zit

en hoe je daar komt.

In de mails staat mijn telefoonnummer, mocht je last-minute toch nog een vraag hebben dan kun je me altijd even appen. (Bellen kan ook, maar als ik in een echo zit dan kan ik natuurlijk niet opnemen)

 

Bij de locatie kun je gratis parkeren, superfijn.

Nu nog heel even wachten in de wachtkamer misschien.

 

Pretecho Lelystad

En dan kan de pretecho beginnen! Je komt bij mij binnen in een gezellige sfeer, zachte kleuren op de muren, sfeerverlichting, kleden en genoeg plek voor je familie.

Kinderen zijn ook van harte welkom, er is een speelhoekje waar ze alvast kunnen oefenen met het verschonen van de luier.

Mijn gezellige pretechopraktijk in Lelystad

Je kunt meteen plaatsnemen op de bank. We maken even een kort praatje over hoe het met je gaat en als je voor een geslachtsbepaling komt bespreken we of jullie het zelf ook al meteen willen weten. Je krijgt een zachte handdoek onderaan je buik om je kleding te beschermen tegen de echogel. De echogel verwarm ik altijd een beetje, dat voelt wel zo prettig op je buik.

 

En dan is het tijd om naar je baby te gaan kijken. Het fijne bij een pretecho is, dat je even geen medisch tintje hebt. Je hoeft alleen maar te genieten van de leuke beelden van jullie minimensje.

We kijken eerst in 2D, het zwart-wit beeld. Zo kan ik de ligging van je kindje bepalen en kan ik jullie goed uitleg geven over wat je allemaal ziet. We luisteren eerst even naar het hartje en bekijken wat jouw baby aan het uitspoken is daarbinnen. Sommige kindjes leren heerlijk rustig te relaxen en anderen stuiteren rond. Het 2D beeld is ontzettend leuk omdat je alle bewegingen zo goed kunt zien.

 

Tijdens de echo leg ik je continue uit wat je ziet, want soms is er geen touw aan vast te knopen als je niet gewend bent om naar zo'n echobeeld te kijken. Dat heb je misschien wel al gemerkt bij je medische echo's.

Pretecho
Profieltje in 2D
Handje pretecho

Voetje

Profieltje

                   Handje

Kom je voor een geslachtsbepaling dan bespreken we dus wat je wil. Wil je het meteen weten en dus lekker meekijken of moet het nog even geheim blijven. In het laatste geval moet je dan afentoe even wegkijken van het beeld. Maar ik zorg ervoor dat er ook genoeg tijd is om mee te kijken naar jullie mooie kindje.

Wil je het zelf nog niet weten dan krijg je van mij een leuke, gesloten envelop mee met de uitslag.

Bij een 3D/4D pretecho kijken we dus ook een groot deel in zwart-wit. Zo kan ik goed bepalen hoe ik jouw kindje het best in beeld kan krijgen in 3D en 4D. Hebben we het gezichtje mooi in beeld dan maak ik natuurlijk zoveel mogelijk mooie plaatjes en filmpjes voor jullie. Je kunt tijdens de hele echo gewoon je vragen stellen tussendoor, weet alleen dat ik geen medische uitspraken doe, bij mij kom je langs voor de leuke plaatjes.

Ligt jouw kindje nou een beetje ongunstig voor een mooi 3D beeld dan kan het zijn dat je even wat moet schudden met je buik of bv op je zij moet gaan liggen. Ik doe er alles aan om toch leuke plaatjes te krijgen, maar wil hij of zij echt niet in beeld komen dan mag je natuurlijk nog een keer gratis terugkomen.

3D echo Lelystad
3D4D pretecho

Waarschijnlijk kun jij wel de hele middag blijven liggen om naar jouw kindje te kijken, maar ergens loopt de tijd af helaas. 

Ik maak een paar leuke printjes voor je  die je meekrijgt in een lieve envelop en ik verstuur meteen alle beelden digitaal naar je op. Betalen kan online via een QRcode of contant in gepast geld.

Aan het einde van jouw echo hoop ik natuurlijk dat je het superleuk vond, dat is natuurlijk mijn doel.

 

Je gaat iniedergeval naar huis met mooie beelden en een bijzondere herinnering.

 

Liefs Adinda