Zo bijzonder, je bent in verwachting. En nu wil je natuurlijk heel graag weten of je een jongen of een meisje krijgt.

Neem plaats op de comfortabele bank dan nemen we samen een kijkje bij het kleine wondertje dat in jouw buik groeit. Bij Mijn Pretecho neem ik bij een geslachtsbepaling wat langer de tijd dan andere echopraktijken doen. Zo hebben we ook nog veel tijd om te genieten van wat jouw baby allemaal uitspookt daarbinnen en om mooie plaatjes en een leuk filmpje te maken.

Geslachtsbepaling echo

Vanaf ongeveer 15 weken zwangerschap, ongeveer 20 minuten, 45,-

 

  • We bekijken je kindje in 2D
  • De pretecho duurt ongeveer 20 minuten
  • We luisteren naar het hartje
  • Ik maak een kort filmpje
  • Je krijgt een paar zwart-witfoto's geprint
  • Je krijgt de beelden ook digitaal toegestuurd
jongen of meisje

Let op!

 

Wil je een gender reveal party houden, dan kun je deze beter niet direct na de geslachtsbepaling inplannen.

Soms heeft het kindje de beentjes gekruist of ligt de navelstreng tussen de benen en is het geslacht niet goed te zien. Dan plannen we op korte termijn (meestal binnen 1 tot 2 dagen) een nieuwe pretecho in.

Maar het is dus verstandig om een paar dagen speling te hebben tussen de echo en het feestje.

 

Hoewel ik goed opgeleid ben, kan er bij een geslachtsbepaling nooit 100% zekerheid gegeven worden. Tijdens de echo leg ik je ook uit waarom dat zo is.

geslachtsecho

Erachter komen wat het geslacht van jullie kindje is is natuurlijk ontzettend speciaal. Wat kun je verwachten als je langskomt voor een geslachtsbepaling?

 

Als je zelf ook meteen wil weten of je een jongen of een meisje krijgt dan kun je lekker meekijken en raden tijdens de echo, ik leg je uit waar we precies naar kijken en waar je op moet letten.

 

Maar als je een gender reveal gaat houden dan wil je misschien zelf ook nog niet weten wat de uitslag is. 

 

Tijdens de echo zijn er dan momenten dat je even niet mag kijken, maar ik zorg ook dat er genoeg tijd is om wel van de leuke beelden te genieten. Ik geef je een gesloten envelop mee met de uitslag van de echo, deze kun je dan aan degene geven die jullie gender reveal regelt. 

pretechopraktijk

Je kunt bij mij ook meteen een confettikanon, poederkanon of een gender reveal ballon meenemen. Je kunt zelf niet zien of deze voor een jongen of een meisje zijn.

 

Wist je dat je met zo'n envelop ook gewoon naar de bakker kunt gaan om een taart te bestellen. 

 

Bij de geslachtsbepaling zijn we ook een beetje afhankelijk van de ligging van het kindje. Twijfel ik over de uitslag dan mag je nog een keer terugkomen (i.p. binnen 1 a 2 dagen).

Een pretecho is geen medische echo; er worden geen medische uitspraken gedaan.