Verras haar met een 3D pretecho voor Moederdag

Vaderdagactie

Maak van deze Vaderdag (16 juni) een moment om voor altijd te koesteren. Een bijzondere ervaring die je samen kunt beleven of kunt delen met bijvoorbeeld de aanstaande opa's. Een pretecho is voor Vaderdag het perfecte cadeau. Reserveer vandaag nog jullie speciale moment samen! 

 

Wat houdt deze Vaderdagactie in en wanneer vinden deze pretecho's plaats?

Boek een pretecho naar keuze voor in het vaderdagweekend (15 en 16 juni) en krijg €10 korting.

Plan de afspraak in op 15 of 16 juni en kies voor achteraf betalen. Je betaald dan ter plekke, direct na de echo.

Afhankelijk van de echo die je kiest krijg je een aantal zwartwit foto's en kleurenfoto's (bij een 3D/4D echo) geprint. En al het beeldmateriaal wordt direct naar je toegestuurd.

Let op: de pretecho's van deze actie vinden dus alleen plaats in het Vaderdagweekend.

Wees er snel bij om jullie plekje in de agenda alvast te reserveren.

Wie ben ik en wat kun je verwachten tijdens jullie pretecho?

Ik ben Adinda, en heb altijd met liefde mijn werk in de zorg uitgevoerd, eerst als verpleegkundige in het ziekenhuis en daarna  lange tijd op het consultatiebureau. Het maken van pretecho's kwam op mijn pad en ik besloot om me te specialiseren in pretechoscopie. 

In mijn gezellige kamer (Badweg 21 in Lelystad) gaan we bekijken wat jouw kindje allemaal uitspookt. En als hij of zij een beetje wil meewerken dan kunnen we de leukste plaatjes maken tijdens jullie pretecho. Zo krijg je alvast een beetje een idee van hoe de baby er straks uit gaat zien. Heeft hij of zij misschien het neusje van papa of het mondje van mama?

Tijdens de pretecho zie je ook heel goed hoe jouw baby zich beweegt. Bijvoorbeeld hoe het aan het schoppen is, een handje dat schattig beweegt of een gaapje. Van die momenten maak ik korte filmpjes zodat je die thuis nog een keer kunt terugkijken.

 

'Neem gerust andere familieleden mee, ze zijn van harte welkom!'

 

Een pretecho is geen medische echo; er worden geen medische uitspraken gedaan.