Verras haar met een 3D pretecho voor Moederdag

Moederdagactie

Maak van deze Moederdag (12 mei) een moment om voor altijd te koesteren. Een bijzondere ervaring van pure vreugde en verwondering. Wanneer jullie de gaapjes, glimlachjes en de spartelende voetjes kunnen zien van de kleine. Een 3D pretecho is voor Moederdag het perfecte cadeau. Reserveer vandaag nog jullie speciale moment samen! 💕

 

Wat houdt deze moederdagactie in en wanneer vinden deze 3D pretecho's plaats?

Boek een 3D/4D pretecho (30 min.) voor in het moederdagweekend (11 en 12 mei) en krijg €25,- korting. Je betaalt geen €90,- maar €65,-. Plan de afspraak in op 11 of 12 mei en kies voor de Moederdag 3D/4Decho.

Je krijgt een aantal zwart-witfoto's geprint. Je krijgt 2 kleurenfoto's geprint van 10x15cm. En al het beeldmateriaal wordt direct naar je toegestuurd.

Let op: de pretecho's van deze actie vinden dus alleen plaats in het moederdagweekend.

Wees er snel bij om jullie plekje in de agenda alvast te reserveren.

 

Er is nog 1 plekje op zaterdag om 11.10u

Wie ben ik en wat kun je verwachten tijdens jullie pretecho?

Ik ben Adinda, en heb altijd met liefde mijn werk in de zorg uitgevoerd, eerst als verpleegkundige in het ziekenhuis en daarna  lange tijd op het consultatiebureau. Het maken van pretecho's kwam op mijn pad en ik besloot om me te specialiseren in pretechoscopie. 

In mijn gezellige kamer (Badweg 21 in Lelystad) gaan we bekijken wat het kindje allemaal uitspookt. En als hij of zij een beetje wil meewerken dan kunnen we de leukste plaatjes maken tijdens jullie pretecho. Zo krijg je alvast een beetje een idee van hoe de baby er straks uit gaat zien. Heeft hij of zij misschien het neusje van papa of het mondje van mama?

Tijdens de pretecho zie je ook heel goed hoe de baby zich beweegt. Bijvoorbeeld hoe het aan het schoppen is, een handje dat schattig beweegt of een gaapje. Van die momenten maak ik korte filmpjes zodat je die thuis nog een keer kunt terugkijken.

 

'En neem gerust andere familieleden mee, ze zijn van harte welkom!'

 

*Een pretecho is geen medische echo, er worden geen medische uitspraken gedaan.